Sokak dansının her türünün sahnede yer bulacağı Red Bull Dance Your Style 1 Temmuz’da Antalya’da

İzleyicinin jüri olduğu yarışma Red Bull Dance Your Style Antalya’ya geliyor

Breaking, hip hop, popping, house dance gibi türleri içeren sokak dansı turnuvası Red Bull Dance Your Style 1 Temmuz'da Türkiye'ye geliyor. Dans edecekleri şarkıyı piste çıktıkları anda öğrenen 16 finalistten kazanan izleyicilerin oylarıyla belirlenecek. Yarışma saat 18.00’da Antalya Konyaaltı Olbia Meydanı’nda başlayacak.

İzleyicinin jüri olduğu yarışma Red Bull Dance Your Style Antalya’ya geliyor. Breaking, hip hop, popping, house dance gibi sokak dansı stillerinin sergileneceği yarışmada kadın ve erkek dansçılar birer dakikalık performanslar sahneleyerek kozlarını paylaşacak. 16 finalist Antalya’da piste çıktıkları an çalacak şarkıda hünerlerini sergilerken, seyirciler en çok beğendikleri dansçıyı oylayarak yarışmanın heyecanına ortak olabilecek. Yarışma süresince Ed Sheeran’dan Nirvana’ya pek çok sevilen ismin hit parçaları da dansçılar için çalınacak.

izleyicinin-juri-oldugu-yarisma-red-bull-dance-your-style-antalya-ya-geliyor-477110-1.

Bu yıl dünyanın dört bir yanında düzenlenmeye başlanan Red Bull Dance Your Style, Türkiye’de ilk kez 1 Temmuz 2018 Pazar günü Antalya Konyaaltı Olbia Meydanı’nda gerçekleşecek.

izleyicinin-juri-oldugu-yarisma-red-bull-dance-your-style-antalya-ya-geliyor-477111-1.