İzmir’de 61 yaşındaki Nurel T., evli olduğu Ş.T., isimli erkek tarafından öldürüldü. yandan Nurel T.'nin, Ş.T. ile yaklaşık 2 yıldır ayrı yaşadığı ve Ş.T. tarafından tehdit edildiği ortaya çıktı.

İzmir'de 61 yaşındaki Nurel T. evli olduğu erkek tarafından öldürüldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 69 yaşındaki Ş.T. isimli erkeğin sokak ortasında bıçaklayarak öldürdüğü 61 yaşındaki Nurel T.’nin, ayrı yaşadığı Ş.T. tarafından daha önce de ölümle tehdit edildiği, bu nedenle de çok fazla dışarı çıkmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Nurel T., evinin yakınında yürürken, evli olduğu ancak bir süredir ayrı yaşadığı Ş.T. ile karşılaştı. Ş.T., yanındaki bıçakla Nurel T.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesiyle yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nurel T., sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Nurel T., burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ş.T., suç aleti bıçakla olay yerinde yakalanıp gözaltına alındı. Nurel T.’nin cansız bedeni ise İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınlarınca teslim alındı.

TEHDİT EDİLİYORMUŞ

Öte yandan Nurel T.'nin, Ş.T. ile yaklaşık 2 yıldır ayrı yaşadığı, 28 Mart'ta ise kızıyla birlikte Karabağlar ilçesine taşındıkları öğrenildi. Olayın meydana geldiği yerin, Nurel T.’nin evine yaklaşık 200 metre uzaklıkta olduğu belirtildi. Nurel T.’nin daha önce de Ş.T., tarafından ölümle tehdit edildiği ve bu nedenle çok fazla dışarı çıkmadığı öne sürüldü.

Ş.T.’nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

DHA