İzmir'de İrfan Temelli isimli erkek, evli olduğu Meryem Temelli'yi 9 yaşındaki çocuğunun önünde katlettikten sonra intihar etti.

İzmir'de bir erkek, evli olduğu kadını çocuğunun önünde katletti

İzmir’in Buca ilçesinde, sınıf öğretmeni İrfan Temelli, 9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde evli olduğu Meryem Temelli’nin boğazını keserek öldürdü. Temelli, cinayeti işledikten sonra 4. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, 9 Eylül günü saat 10.30 sıralarında, Efeler Mahallesi'nde meydana geldi. İrfan Temelli mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 9 yaşındaki çocuğun gözleri önünde Meryem Temelli’nin boğazını kesti. Katil, daha sonra 4. kattaki evlerinin balkonundan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan İrfan ve Meryem Temelli’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

izmir-de-bir-erkek-evli-oldugu-kadini-cocugunun-onunde-katletti-779008-1.
Meryem Temelli

9 yaşında E.T. isminde bir erkek, 22 yaşında İ.T. isminde de bir kızları olduğu öğrenilirken, İrfan ve Meryem Temelli şiddetli geçimsizlik yüzünden daha önce boşandıkları fakat arada çocuklar olduğu için tekrardan evlendikleri ileri sürüldü.

Öte yandan, 22 yaşında İ.T.’nin olay esnasında evde olmadığı öğrenilirken, ikamete gelen olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde incelemelerde bulunuldu.

Polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.