CHP Konak İlçe Örgütü, 2019 yerel seçimlerinden bu yana ilçe örgütüne üye olan partililerin sayısını kamuoyuna duyurdu.

İzmir’de, CHP Konak’a 1500 yeni üye katıldı

BİRGÜN İZMİR

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Örgütü’ne tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 pandemisinin en yoğun hissedildiği süreç boyunca 1500 yeni üyenin katıldığı bildirildi.

2019 yerel seçimlerinden bu yana Konak’ın 111 mahallesinden tam 1500 yeni üyeyi parti örgütüne kazandırmayı başaran CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu,“Bizler Konak halkının sesi olarak 111 mahallemizin her birinde aynı dayanışma ruhuyla çalışıyoruz. Bunun sonucunda mücadelemizi gören ve ortak olmak isteyen vatandaşlarımızı da aramızda görmek bize güç ve enerji veriyor” dedi.

Gruşçu, “Konak’ta örgüt ve belediye arasındaki uyum hizmete yansıdı. Biz sokağın sesini dinliyoruz. Laf değil icraat üretiyoruz. Toplumun kanayan yaralarını görüyoruz ve biliyoruz. Konak’taki 111 mahallemizin tamamında partimize bir teveccüh var. Son anket sonuçları da oy sayımızı yükselttiğimizi gösteriyor. Her sabah bu güzel kente ve insanına nasıl daha iyi hizmet ederiz düşüncesiyle uyanıyoruz. İşte bu bilinç ve sorumluluk bize Konaklı hemşerilerimizin teveccühü olarak geri dönüyor” şeklinde konuştu.