Prof. Dr. Ali Osman Karababa, Prof. Dr. Ümit Erdem ve Prof. Dr. Ramazan İnci Bornova Uğur Mumcu Kültür Merkezinde, iklim değişikliklerinin insan sağlığı ve özel olarak yerelde yarattığı tehlikelere dikkat çekilecek

İzmir’de 'İklim Değişikliği, Çevre ve Yaşam' paneli

BİRGÜN İZMİR

Ege Öğretim Elemanları Derneği (EGODER) ile Akademik Tarih, Eğitim ve Kültür Derneği (AKADEMİK DER)'in organizasyonuyla 'İklim Değişikliği, Çevre ve Yaşam' konulu panel gerçekleştirilecek. 3 bilim insanı, insanlığın karşı karşıya olduğu en büyük tehdit olarak, iklim değişiklikleriyle gelen felaketleri, insan sağlığı ve yerelde karşılaşılacak olumsuzlukları masaya yatıracak.

10 Ocak 2020 Cuma günü saat 17.00'de Bornova Büyükpark Uğur Mumcu Kültür Merkezinde saat 17.00'de yapılacak panele konuşmacı olarak Prof. Dr. Ali Osman Karababa (Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi E. Öğretim Üyesi / Tabipler Odası), Prof. Dr. Ümit Erdem ( Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi E. Ögretim Üyesi/ Önceki Çevre Merkezi Müdürü) ve Prof. Dr. Ramazan İnci (Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi) katılacak.

izmir-de-iklim-degisikligi-cevre-ve-yasam-paneli-671784-1.