İzmir'in Konak ilçesinde, temizlik işçisi Ali Kılıç, konteyner temizleme aracının kepçesiyle araç arasında kalarak hayatını kaybetti.

İzmir'de, konteyner temizleme aracı ile kepçe arasında kalan işçi hayatını kaybetti

İzmir Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde temizlik işçisi olarak çalışan Ali Kılıç konteyner temizleme aracının kepçesi ile araç arasında kalarak yaşamını yitirdi.

DHA'nın aktardığına göre, Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ali Kılıç, çöp konteyneri temizlediği esnada, temizlik aracının üstüne çıktı. Kılıç, Gültepe bölgesindeki bir konteyner temizliği sırasında aşağı düşerek konteyner temizleme aracının kepçesi ile araç arasında sıkıştı.

Yaralanan Kılıç, İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kılıç, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kılıç'ın ölümünün ardından, üyesi olduğu DİSK/Genel-İş İzmir 5 No’lu Şube'nin sosyal medya hesabındna yapılan paylaşımda da "Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan üyemiz Ali KILIÇ geçirdiği iş kazası sonucu vefat etmiştir. Üyemize Allah'tan rahmet ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. Sendikamızın ve üyelerimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verildi.