İzmir'deki taraftar grupları ortak bir açıklama yaparak, "Son çadır kalkana, son yara sarılana dek tüm taraftar grupları olarak buradayız. İzmir'de tribünler tek yürek, tek bilek, tek yumruk" dedi. Açıklamada, "Çadır ve standlarımızı enkaz bölgelerinden çıkartmaya çalışan çeşitli art niyetli insanlara ve mercilere asla taviz vermeyeceğiz" denildi.

İzmir'deki taraftar grupları: Çadır ve standlarımızı enkaz bölgesinden çıkartmaya çalışanlara taviz vermeyeceğiz

Muzaffer Türkmen

İzmir'deki taraftar grupları ortak bir açıklama yaparak dayanışmaya vurgu yaptı. Açıklamada taraftar gruplarının çadır ve standlarının enkaz bölgelerinden çıkartılmaya çalışıldığı belirtildi.

Taraftar gruplarının ortak açıklamasında, "Öncelikle ülkemizin ve güzel İzmir'imizin başı sağ olsun. Depremde ailelerini kaybetmiş hemşehrilerimize başsağlığı, yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar dileriz. Ülkemizin yaşadığı bu kötü günlerde bir çatı altında toplanarak halkımızın yanında olmak, ihtiyaçlarını gidermek ve yaralarını sarmak adına buradayız" ifadeleri kullanıldı.

"Bizler burada; depremzede ve deprem mağdurları için kol kola girmiş bulunmaktayız" denilen açıklamada, şöyle devam etti: "Hiçbir çıkar ve beklentimiz olmadan, gecemizi gündüzümüze katarak hemşehrilerimizin her koşulda yanındayız. Burada yaptığımız organizasyonlarımızın üzerini örtüp böyle kötü günlerimizde dahi prim ve reklam yapmak için; çadır ve standlarımızı enkaz bölgelerinden çıkartmaya çalışan çeşitli art niyetli insanlara ve mercilere asla taviz vermeyeceğiz."

Açıklamada son olarak şunlar vurgulandı: "Son çadır kalkana, son yara sarılana dek tüm taraftar grupları olarak buradayız. İzmir'de tribünler tek yürek, tek bilek, tek yumruk."

izmir-deki-taraftar-gruplari-cadir-ve-standlarimizi-enkaz-bolgesinden-cikartilmaya-calisanlara-taviz-vermeyecegiz-802267-1.

ANTEPLİ TARAFTARLARDAN İZMİR'E DESTEK

Gaziantepspor'un taraftar grubu 'Gençlik 27' depremzedelerle dayanışma için İzmir'e gitti.

Depremzedelere gıda malzemeleri, çocuk bezi, kadın pedi ve çocukları için eğitim bursundan oluşan paketleri teslim eden taraftarlar, "Göztepe taraftarları grubu muazzam bir organizasyon gerçekleştirmiş, gelen yardımlar onlara teslim ediliyor. Dağıtım organizasyonunu da onlar yapıyor. Diğer İzmir taraftar grupları da onlarla beraber. 7-8 bin kişilik dev organizasyon. Kızılay ve AFAD'ın bile gelip, malzeme aldıklarını bizzat gözlerimizle gördük" ifadelerini kullandı.

izmir-deki-taraftar-gruplari-cadir-ve-standlarimizi-enkaz-bolgesinden-cikartilmaya-calisanlara-taviz-vermeyecegiz-802268-1.