İzmir Enternasyonal Fuarı, şarkıcı Gülşen'in adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacağını belirterek, "Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir" açıklamasını yaptı.

İzmir Enternasyonal Fuarı'ndan 'Gülşen' açıklaması

İzmir Enternasyonal Fuarı 91. Kez kapılarını açarken bugün (3 Eylül) Çim Konserleri'nde sahne alacak sanatçı Gülşen Çolakoğlu, ev hapsinde olması nedeniyle İzmirlilerle buluşamayacak.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) tarafından yapılan açıklamada, Gülşen Çolakoğlu’nun adli nedenle sahneye çıkamayacağını ve sanatçının orkestra ve vokal grubunun sahneye çıkacağı belirtildi.

İZFAŞ’tan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"İzmir Enternasyonal Fuarı, Çim Konserleri kapsamında bugün programda yer alan Gülşen konserini, zorunlu nedenlerle, farklı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sanatçımız, kamuoyunca da bilinen adli kısıtlılığı nedeniyle sahneye çıkamayacaktır. Ancak Gülşen’in orkestra ve vokal grubu saat 21.30’da Çim Sahne’de performans sergileyecektir. Gülşen şarkılarının seslendirileceği, kliplerinin gösterileceği konsere tüm Fuar ziyaretçilerimiz ücretsiz davetlidir."