İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), İzmir Barosu, Mimarlar Odası İzmir Şubesi, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği, İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ve Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği’nden oluşan platform, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 8 Kadın 8 Çözüm Manifesto başlıklı bir panel ve forum düzenliyor. 7 Mart 2019, Perşembe günü 14.00-18.00 saatleri arasında İzmir […]

İzmirli kadınlar güçlerini birleştiriyor:  8 Kadın 8 Çözüm Manifesto 7 Mart’ta

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC), İzmir Barosu, Mimarlar Odası İzmir Şubesi, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği, İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ve Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği’nden oluşan platform, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 8 Kadın 8 Çözüm Manifesto başlıklı bir panel ve forum düzenliyor.

7 Mart 2019, Perşembe günü 14.00-18.00 saatleri arasında İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleştirilecek panel ve forumda, alanlarında başarılı çalışmalara imza atan 8 kadın İzmirli kadınlarla buluşacak. Etkinlik sonunda, kadının iş dünyasındaki yerinin güçlenmesi amacıyla sorun ve çözüm önerilerini içeren bir manifesto yayınlanacak.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinlikte yer alan konuşmacılar şu isimlerden oluşuyor:

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Siyasetçi Seniye Nazik Işık, İş Kadını Gülfem Yorgancılar, Mimar Ahenk Yılmaz, Sanatçı Evrim Alasya, Avukat Çağla Deniz Felamur, Tarım Emekçisi Suna Kalaycı ve Psikolog İlknur Peder.