Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan Twitch yayıncısı, Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç, İYİ Parti lideri Akşener'le telefon görüşmesi yaptığını aktardı. Meral Akşener hakkında kullandığı ifadeler için kendisinden özür dilediğini belirten Sonuç, "Büyüklük gösterip beni affetti" dedi.

Jahrein, Meral Akşener'den özür diledi: "Büyüklük gösterip beni affetti"

Jahrein adıyla çeşitli sosyal medya platformlarında yayın yapan Ahmet Sonuç, İYİ Parti lideri Meral Akşener'le telefon görüşmesi yaptığını aktardı. Daha önce kullandığı ifadeler ve paylaştığı 'maymunlu' görsel nedeniyle Akşener'den özür dilediğini belirten Sonuç, Akşener'in "Gençsin. Olur öyle şeyler" dediğini belirterek, "Büyüklük gösterip beni affetti" dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akşener'i de etiketleyen Jahrein, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Meral Akşener ile az önce telefonda görüştük. Yeni doğan bebeğimizden ötürü beni ve eşimi tebrik etti. Kendisine ulaşmak için geçen hafta özel kalemine ulaşmıştım. Oğlan erken doğunca yüz yüze görüşemedik. Önceden sarf ettiğim haddimi aşan sözlerden ötürü özür diledim kendisinden. 'Kaç yaşındasın?' dedi. '34' dedim. 'Gençsin. Olur öyle şeyler.' dedi. Büyüklük gösterip beni affetti. 'Gençlerin çıkarlarını koruyun lütfen. Size güveniyoruz' dedim. 'Her şey hallolacak' dedi. Ben oğlumun altını değiştirmeye gidiyorum. Buralar size emanet."