Kar küreme aracıyla kaza geçiren ABD'li oyuncu Jeremy Renner'ın neden kaza yaptığı ortaya çıktı. Ağır yaralanan oyuncunun, yeğenine çarpmamak için araçtan atladığı ve el frenini çekemediği için aracın altında kaldığı öğrenildi.

Jeremy Renner'ın kaza yapma sebebi ortaya çıktı

Marvel Sinematik Evreni'nde Hawkeye karakterini canlandıran oyuncu Jeremy Renner'ın ağır yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın neden yaşandığı öğrenildi.

NTV'de yer alan habere göre, 52 yaşındaki aktörün, kullandığı kar küreme aracı yeğenine doğru kayınca onu kurtarmak için araçtan atladığı ve atlarken el frenini çekmediği için aracın altında kaldığı öğrenildi.

Renner, ocak ayının başında evinin önündeki karı temizlerken kar küreme aracının altında kalmıştı. Helikopterle hastaneye götürülen aktörün ağır yaralandığı ve durumunun kritik olduğu açıklanmıştı.

Aktörün künt göğüs travması geçirdiği, bacağında parçalanmaların meydana geldiği ve durumunun 'kritik' olduğu açıklanmıştı. İki operasyon geçiren Renner, sağlık durumunda gözlenen iyileşmelerin ardından taburcu olmuştu.

***

NE OLMUŞTU?

ABD basını Renner’ın bacağının kazayla paletli kar küreme aracının altında kalarak Renner’in metrelerce sürüklendiğini yazmıştı. Renner’ın komşuları ve görgü tanıkları, oyuncunun kış fırtınası sebebiyle karla kapanan çevre yolları açmak için karları kürediğini, Renner’ın kazanın hemen sonrasında aldığı yaralarla kan kaybettiği ve doktor olan başka bir komşunun Renner’in bacağına kan kaybını durdurmak için turnike yaptığını ifade edilmişti.