Joker filminin Türkçe altyazılı yeni fragmanı yayınlandı

Joaquin Phoenix’in Joker olarak karşımıza çıkacağı Joker filmi için geri sayım devam ediyor. Warner Bros yakında vizyona girecek olan yapım için yeni bir fragman yayınladı.

Son dönemde süper kötü karakterlerin solo filmlerini daha sık görmeye başladık. Normalde kötü karakterler sadece süper kahraman filmlerinde yan karakter olarak karşımıza çıkıyordu. Fakat Suicide Squad ile başlayan bu süreç işi bambaşka bir boyuta getirdi. Muhtemelen önümüzdeki günlerde çok daha fazla süper kötüyü, beyaz perde de görme imkanına erişmiş olacağız. Nitekim bu karakterlerden birisi de DC evreninin en büyük suç dehası Joker olacak.

WB uzun bir süredir solo bir Joker filmi çekmeyi planlıyordu. Nitekim bu film 4 Ekim itibariyle izleyicilerle buluşacak. Joaquin Phoenix’in, Joker karakterine hayat vereceği film Joker’in suç dünyasına nasıl karıştığını gözler önüne serecek.

Malum, Joker daha önce pek çok defa seyirci karşısına çıkmış olsa da bu karakterin nasıl bir geçmişe sahip olduğu detaylı bir şekilde anlatılmamıştı. Dolayısıyla Joker filmi bu açığı da kapatmış olacak. Dilerseniz film için yayınlanan son tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Kaynak: Donanım Günlüğü