Sezonun ilk antrenmanı öncesi takımla toplantı yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Kazanmak, her gün şampiyon olmak için çalıştığını bilmektir" dedi. Sarı-lacivertliler, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi. 67 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe'ye kazanmak için geldiğini oyuncularına belirtti.

Jorge Jesus'tan futbolculara: Fenerbahçe'ye kazanmak için geldim
Fotoğraf: Fenerbahçe

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk antrenman öncesi takımla toplantı yaptı.

"Kazanmak, her gün şampiyon olmak için çalıştığını bilmektir" diyen Jesus, "İlk zamanlar birbirimizi tanıma dönemi. Adaptasyon dönemi. Zamanla birbirimizi daha iyi tanıyacağız" ifadelerini kullandı.

Jesus, hem fiziksel olarak, hem de mental olarak güçlü bir takım kurmayı hedeflediklerini söyledi.

FENERBAHÇE SAHAYA İNDİ

jorge-jesus-tan-futbolculara-fenerbahce-ye-kazanmak-icin-geldim-1028975-1.

Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi.

Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana milli takımda bulunan ve izinli futbolcuların yanı sıra sakatlık ve tedavi süreci devam eden Arda Güler ile Miguel Crespo katılmadı. Her iki oyuncunun gelecek hafta takımla çalışmalara katılması bekleniyor.

Yeni transfer Lincoln Henrique, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.

Genç oyuncular dışında kalan isimler, yoyo testinden geçirildi.

Antrenman öncesinde Portekizli teknik direktör, futbolcularına ekibini tanıttı.

Mehmet Aurelio ile Mario Branco'nun görev tanımını oyuncularına aktaran 67 yaşındaki çalıştırıcı, Fenerbahçe'ye kazanmak için geldiğini oyuncularına belirtti.