Kaçak Belediye’ye Kaçak Saray’dan açılış

ZEYNEP KURAY

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Cumartesi sabah Beyoğlu Belediyesi Ahmet Misbah Demircan‘ın, kaçak yapılarla donattığı Belediye Başkanlığı Binası’nın açılışını yapmaya hazırlanıyor.

Erdoğan’ın açılış adı altında gerçekleştireceği seçim mitingi öncesi ise, Demircan’ın kendi imzasıyla belediye müdürlerine talimat gönderdiği ve personelin  mitinge aileleriyle birlikte katılmasını bildirdiği de ortaya çıktı.

Tadilat çalışması adı altında çatı katı, giriş katı ve her iki yanına kaçak çelik konstrüksiyon inşa edilen Beyoğlu Belediye Başkanlık Binası’nın açılışı Ankara‘da Kaçak Saray yaptıran Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

16 Mayıs saat 10.00’da açılış adı altında yapacağı açılış-miting karması etkinlik Taksim ve Beyoğlu’nun dört bir yanında üzerinde Erdoğan’ın resmi de bulunan “Yeni Beyoğlu, Yeni Belediye” yazılı afişlerle duyuruldu.

Açılış öncesi harekete geçen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın ise belediye personelinin mitinge aileleriyle katılmaları için tüm belediye müdürlüklerine yazılı ve imzalı talimat gönderdiği öğrenildi.


PERSONELE ABA ALTINDAN SOBA
Birgün’ün ulaştığı ve Ahmet Misbah Demircan’ın imzası bulunan yazıda şöyle deniyor: “Belediyemizin  kuruluşunun 158. yılının kutlaması ile hizmetlerimizin daha verimli ve etkin bir şekilde yerine  getirilmesi amacıyla yeniden restore edilen Başkanlık  binamızın açılışı Cumhurbaşkanımız Sayın  Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 16.05.2015 Cumartesi günü 10.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu nedenle tüm personelin aileleriyle birlikte Başkanlık binasının açılışına katılımlarını bekler ve bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederiz.”