"Hayatta Kalmak" sloganıyla sezonu açan Kadıköy Boa Sahne, Aralık ayında kendi oyunu olan "Turşu"nun yanı sıra birçok oyuna ev sahipliği yapacak.

Kadıköy Boa Sahne, aralık ayı programını duyurdu

"Hayatta Kalmak" sloganıyla sezonu açan, üreten, deneyen ve kendi biçiminin yanı sıra farklı biçimlere ev sahipliği yapan bağımsız tiyatrolardan Kadıköy Boa Sahne, çeşitli oyunlarla da ev sahipliği yapıyor.

Kendi yapımı olan "Turşu" oyunuyla devam eden programda, Fiziksel Tiyatro Araştırmaları’nın “Kalabalık Duası”, Tiyatro SFRPZTF’in “Eylül”, Versus Tiyatro’nun "Kreutzer Sonat", Tiyatro Hemhal’in “Tırnak İçinde Hizmetçiler” gibi alternatif tiyatronun beğenilen oyunları da tiyatroseverlerle buluşacak.

İlk gösterimini yapan Altsahne’nin “Yollu” oyunu da sahnelenmeye devam edecek.

Programda Cihangir Akademi’nin “Öyle Şeyler Yalnızca Filmlerde Olur” ve yakın zamanda sahnesini kapatmak durumunda kalan Küçük Salon’un “Frida” oyunları da yer alıyor.

TURŞU

Kadıköy Boa Sahne’nin kendi yapımı olan “Turşu” oyunu, Aytekin Atabey’in yazıp yönettiği ve kendisinin de Özge Erdem ile oyuncu kadrosunda yer aldığı absürd bir komedi oyunu. Her şeyin, her olayın bir anlamı olduğuna ve derin bir şekilde ele alınması gerektiğine inanan bir kadın ile her şeyin basitlikle ele alınması gerektiğine inanan bir erkeğin, tahterevallide oturur gibi birbirlerine karşı denge kurmaya çalışmalarının ve hayattaki yerlerinin ilginç hikâyesinin soruları olan oyun, 1-2 Aralık tarihlerinde saat 20:00’de Kadıköy Boa Sahne’de perdeyi açacak.

ARALIK TAKVİMİ

1 Aralık 20:00 Turşu – Kadıköy Boa Sahne

2 Aralık 20:00 Turşu – Kadıköy Boa Sahne

3 Aralık 20:00 Frida – Küçük Salon

4 Aralık 20:00 Öyle Şeyler Yalnızca Filmlerde Olur – Cihangir Akademi

5 Aralık 16:00/ 20:00 Bir Garip Orhan Veli – Reha Özcan Kumpanyası

6 Aralık 19:00 Trom – Seyyar Sahne

7 Aralık 20:00 Tırnak İçinde Hizmetçiler – Tiyatro Hemhal

9 Aralık 20:00 Kalabalık Duası – Fiziksel Tiyatro Araştırmaları

10 Aralık 20:00 Kalabalık Duası – Fiziksel Tiyatro Araştırmaları

11 Aralık 20:00 Eylül – Tiyatro SFRPZTF

12 Aralık 20:00 Eylül – Tiyatro SFRPZTF