Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilere çorba dağıtması, okul yönetimi ve kantinciler tarafından engellendi. Olayda tehdit ve fiziki müdahale de gerçekleşti.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yetkilileri, belediyenin öğrencilere çorba dağıtmasını engelledi!

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi yönetimi ve kantincileri, Kadıköy Belediyesi’nin öğrencilere çorba dağıtmasını engelledi. Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’nın paylaştığı videoda, okul yetkililerinin Kadıköy Belediyesi ekiplerine fiziksel müdahalede bulunduğu, tehdit ettiği ve çocukların çorba almasını engellediği görülüyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yaşananlara ilişkin bir videoyu, kişisel Twitter hesabınan paylaştı.

Odabaşı, “Gün aydınlanmadan yola düşen çocuklarımıza sıcak çorba ikramımız, okul yönetimi ve kantin işletmecileri tarafından engellendi. Çalışanlarımıza sözlü ve fiziksel müdahalede bulunuldu. Tahammülsüzlüklere, engellere rağmen gençlerimizin, komşularımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” diye yazdı.

Odabaşı’nın paylaştığı videoda, okul yönetimi ve kantincilerden oluştuğu belirtilen grubun, Kadıköy Belediyesi ekiplerini engellediği görülüyor. Ekiplere yönelik fiziksel müdahaleye de varan anların yaşandığı olayda bir kişi, yaşananları kayıt altına alan Kadıköy Belediyesi çalışanına “Kırdırma kamerayı” diyor. Öte yandan okul yetkilileri, çorba almak isteyen öğrencileri de engelliyor.