İstanbul Kadıköy'de düzenlenen '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' töreninde MHP'li bir grup, bir CHP'liye saldırdı. Saldırıda CHP'li üyenin burnunun kırıldığı ifade edildi.

Kadıköy'deki 19 Mayıs töreninde bir grup MHP'li, CHP üyesine saldırdı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kadıköy'de düzenlenen törende yapılan çelenk sunumu sırasında MHP Kadıköy İlçe Teşkilatı mensubu grup bir CHP'liye saldırdı.

Saldırı sonrasında CHP'li ismin burnu kırıldı, yüzünde ve gözünde şişlikler meydana geldi.

MHP'li grubun polisle de gerginlik yaşadığı öğrenildi. Bazı görgü tanıkları MHP'lilerin polislere de vurduklarını iddia etti.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, KRT Web'e yaptığı açıklamada saldırıya ilişkin bilgi verdi. Narin, "Bizim arkadaşımızla münakaşaya giriyorlar. Münakaşa sonrası 4-5 kişi arkadaşımıza saldırıyor. Arkadaşımızın burnu kırıldı, arkadaşımızı darp ettiler." dedi.

CHP'li Narin karakolda olduğunu, sürecin takipçisi olacağını belirterek, "Gerekçe ve neden ne olursa olsun, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığımız bir günde kimsenin hakkı değil. Hele hele bir partilimize 4-5 kişi saldırıp şiddet uygulaması hiç hoş değil. Şiddet manzaraları bizim en çok rahatsız olduğumuz konulardan. Ama işte Milliyetçi Haraket Partisi'nin (MHP) geleneği bu." ifadelerini kullandı.