Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Akpınar'ın ilk eşini 38 yıl önce, 2'nci eşini ise 19 yıl önce öldürdüğü ortaya çıktı.

Kadın cinayeti zanlısı, 2 kadının daha katili çıktı

Manisa'da Necati Akpınar isimli erkek, üçüncü defa kadın cinayetinden tutuklandı.

Olay, 30 aralık günü Saruhanlı İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Bağ direği imalatı yapan Necati Akpınar, işyerinin hemen bitişiğindeki evinde 1 ay önce birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdü.

Havanın kararmasını bekleyen Akpınar, evine 30 metre mesafedeki metruk binanın girişinde çukur kazdı. Cesedi seyyar bağ direği aracıyla metruk eve taşıyarak gömdü. Olayın yaşandığı sıralarda sesleri duyan çevredekilerin ihbarı üzerine, bölgeye giden polis ekipleri, 21.00 sıralarında metruk evdeki çukurda kadın cesedine ulaştı.

Başında darp izi bulunan ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Necati Akpınar gözaltına alındı. İfade işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Akpınar tutuklandı.

GERİYE İPTE ASILI ÇAMAŞIRLARI KALDI

Mutlu Menekşe'nin cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından memleketi Afyonkarahisar'da toprağa verileceği öğrenildi.

Akpınar'ın otomobil önünde fotoğrafıyla evlenme ilanı verdiği, kendisini zengin gibi tanıtarak kandırdığı kadınları da tehdit ettiği yönünde çok sayıda şikayet bulunduğu anlaşıldı.

Sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Necati Akpınar, ifadesinde, akşam evine gittiğinde Mutlu Menekşe'yi ölü bulduğunu, daha önce cinayet işlediği için kimsenin kendisine inanmayacağını düşündüğü için durumu polise bildirmediğini ve bu nedenle cesedi gömdüğünü söyledi.

ŞARTLI TAHLİYE EDİLMİŞ

Necati Akpınar'ın 1984 yılında ilk eşi Emine Akpınar'ı, 2003 yılında ise ikinci eşi Fatma Akpınar'ı öldürdüğü ve 2 yıl önce Covid-19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edildiği, yaklaşık 1 ay önce de Mutlu Menekşe ile yaşamaya başladığı ortaya çıktı.

(DHA)