İsrail'de hava durumu programı sunucusu Danny Roup, canlı yayında yardımcı kadın sunucunun yanında pantolon kemerini çözüyormuş gibi yapmasının ardından canlı yayın programları askıya alındı. Roup, davranışından ötürü fazla pişmanlık duymadığını ifade etti.

Kadın sunucu karşısında kemerini çözüyormuş gibi yapan erkek sunucunun programı askıya alındı

İsrail'de Kanal 13'te hava durumu sunuculuğu yapan Danny Roup'un, kadın yardımcı sunucunun herhangi bir dövmesi olup olmadığı sorusu üzerine "Göstereceğim" deyip ayağa kalkarak pantolonunu çözüyormuş gibi yapınca canlı yayın programları askıya alındı.

Haaretz'in aktardığı habere göre, Danny Roup ve sunucu Rotem Israel, yayında gençlerin yaralarını kapatan dövmeler hakkında konuşuyordu.

Roup, Israel'in Roup'a dövmesi olup olmadığını sormasının ardından ayağa kalktı ve "Göstereceğim sana" diyerek pantolon kemerini çözüyormuş gibi yaptı.

Roup'un yanıtı karşısında afallayan Israel, "Bazen şakalarınız o kadar da komik olmuyor" dedi.

Kanal 13'teki yetkililer, davranışının “uygunsuz olduğunu ve davanın ele alınacağını” belirten bir bildiri yayınladı. Şu andan itibaren Danny'nin canlı yayın sunması askıya alındı. Roup ayrıca “Paranın Ardında” adlı bir finansal programın da sunuculuğunu yapıyordu.

Öte yandan kadın hakları aktivistleri, Roup'un canlı yayındaki davranışını kınayarak 'iğrenç' şeklinde nitelendirdi.