Antalya’da ‘kendisini aldattığı’ iddiasıyla Oya Aydoğdu’nun boğazını kesip 5 yerinden bıçakla yaralayan, kadının görüştüğünü öne sürdüğü Gökhan K.'yi de göğsünden ve ellerinden bıçaklayan Poyraz Çavdar adlı erkek, duruşmadaki ifadesinde, “Kesinlikle öldürme gibi bir niyetim olamaz. Yanlış anlaşılma olduğu kanaatindeyim” dedi.

Kadını 5 yerinden bıçaklayan erkek: Öldürme gibi bir niyetim yoktu

Antalya’nın Kemer ilçesinde boşandığı kadını ve bir erkeği ‘aldatıldığı’ iddiasıyla defalarca bıçaklayan Poyraz Çavdar adlı erkek, bir kez daha hâkim karşısına çıktı.

30 yıl hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Poyraz Çavdar’ın, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya SEGBİS aracılığıyla katıldı. Daha önceki savunmalarında olduğu gibi suçlamaları kabul etmeyen Poyraz Çavdar, “Ben hiç bir şekilde ne Gökhan, ne de Oya'ya karşı öldürme niyetiyle hareket etmedim. Her ikisini de yaralamak istemedim, niyet etmedim” dedi.

YANLIŞ ANLAŞILMIŞ

Kadının elindeki bıçağı alırken yaralandığını öne süren Poyraz Çavdar, avukatının beyanlarına katıldığını ifade ederek, “Benim kesinlikle öldürme gibi bir niyetim olamaz. Bir yanlış anlaşılma olduğu kanaatindeyim. Bu yaşananlardan dolayı çok pişmanım. Ayrıca kaçma gibi bir durum olmadı. Kendim teslim oldum” şeklinde konuştu.

Sanığın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

NE OLMUŞTU?

Poyraz Çavdar, aldatıldığı iddiasıyla boşandığı kadın Oya Aydoğdu’nun boğazını keserek 5 yerinden bıçaklamıştı. Daha sonra Aydoğdu’yla görüştüğünü düşündüğü Gökhan K.’yi göğsünden ve ellerinden bıçakla yaralayan Çavdar, jandarmaya teslim olmuştu.

Oya Aydoğdu ve Gökhan K. ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu oldu.