Cübbeli Ahmet'in İstanbul Ticaret Odası seçimleri için sarf ettiği "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" sözlerine yanıt geldi.

Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli Ahmet'e İTO yanıtı: Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama
Fotoğraf: AA

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde oy verecek patronlara mevcut başkan Şekip Avdagiç'i desteklemeleri çağrısında bulundu.

Avdagiç'e karşı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin bir adayının olduğunu ileri süren Cübbeli, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" dedi.

"PABUCUMUN CÜBBELİSİ"

Kaftancıoğlu, Cübbeli Ahmet'e, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Kaftancıoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Görünen Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda :))
Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır.
Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama
Mavi mavi masmavi :))
Nükteli birazdan Kaftancı’nın yazdıklarını beğenmek şu kadar, Rt etmek ise bu kadar günah diyerek fetva verebilir, uyarmadı demeyin :)
Pabucumun cübbelisi.."