CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'YSK Başkan ve üyelerine hakaret ettiği' iddiasıyla yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulundu. Kaftancıoğlu, "Sadece Ekrem İmamoğlu değil, 16 milyon İstanbullunun iradesi ve İstanbul yargılanıyor" ifadelerine yer verdi.

Kaftancıoğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na destek paylaşımı: İstanbul yargılanıyor

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu “Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkan ve üyelerine hakaret ettiği” iddiasıyla yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için sosyal medya hesabından destek paylaşımında bulundu.

Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sadece İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu değil, 16 milyon İstanbullunun iradesi ve İstanbul yargılanıyor" ifadelerini kullandı.

Başta CHP’liler olmak üzere birçok sosyal medya kullanıcısı “İstanbulYargılanıyor” etiketiyle Twitter’dan paylaşımda bulundu.

Kaftancıoğlu'nun, İmamoğlu hakkında hakaret niteliğinde bazı sözler sarf ettiği ve bu nedenle aralarının açık olduğu iddia edilmiş, Kaftancıoğlu tarafından bu iddia yalanlanmıştı.