Canan Kaftancıoğlu’nun kendisini, ismini anmadan eleştirdiğini savunan Cüneyt Özdemir, canlı yayın çağrısı yaptı, “Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı” dedi. Kaftancıoğlu ise önceki gün katıldığı bir programda, “Gördüğüm kadarıyla iktidarın paralı trollerinin yanında kendisine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri de var. Bu saldırıları umursamıyorum” şeklinde konuşmuştu

Kaftancıoğlu'nun "Trol" dediği Cüneyt Özdemir: Programda yüzüme söyleyin

CNN Türk’te yayın yapan Cüneyt Özdemir, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na hakaretamiz ifadelerle canlı yayın çağrısı yaptı.

Cumhrubaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’ta aylığı 258 liralık kirayla arazi kiralaması haberleri ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AK troller ve yandaş medya tarafından hedefe konulmuştu. Cüneyt Özdemir de Kaftancıoğlu’nu eleştirmişti.

Özdemir, bu eleştirileri ardından Kaftancıoğlu’nun kendisi hakkında ifadeler kullandığını savunarak canlı yayın çağrısı yaptı.

Kaftancıoğlu’na hakaretamiz ifadeler kullanan Özdemir şunları söyledi:

“Korona günlerinde işi gücü bırakıp kafayı Fahrettin Altun’a takan İstanbul il Başkanı Sayın Canan Kaftancıoğlu’nu eleştirmiştim. Anlaşılan çok ağırına gitmiş. Kendisine yandaş kanallara çıkıp (adımı vermeye cesaret edemese de) hakkımda atıp tutuyor. Bir sürü zırva, iftira...

Buyurun bu akşam 20.00'de canlı yayına beklerim. Bir de benim yüzüme karşı söyleyin bu zırvalarınızı... Bakın sizin arkanızda bir dediğinizi iki etmeyen CHP İl Örgütü var. Bir dediğinizi iki etmiyorlar. Ben Tek!

30 yıllık gazeteci geçmişimleyim, o kadar…”

cuneyt-ozdemir-den-kaftancioglu-na-hakaretli-cagri-yuzume-soyleyin-zirvalarinizi-721768-1.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, Altun'un evinin fotoğrafını çektiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da konuya ilişkin yaptığı açıklamada "CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz! Şehir eşkiyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz!" demişti.

KAFTANCIOĞLU: TROLLERİ UMURSAMIYORUM

Canan Kaftancıoğlu, dün Tele1'de yayınlanan Zeynel Lüle'nin programında, kendisini Fahrettin Altun üzerinden eleştirilen Cüneyt Özdemir için, "İktidarın bir paralı trolleri var, bir de kendilerine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri var. Şu anda paralı troll olmayan ama yurtdışına kaçmak zorunda kaldığı için şimdilik bedava trollük yapıp, gelip paralı trollük yapmak isteyenler var" ifadelerini kullandı. Kaftancıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaşadığımız tek adam dönemi halka hakikatleri söyleyen herkesi saldıran bir dönem. Böylesi bir dönemde trol denilen maaşlı kişilerin saldırılarını hiç umursamıyorum. Gördüğüm kadarıyla iktidarın, paralı trollerinin yanında kendisine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri de var. Dün tesadüfen denk geldiğim üzere paralı trol olmayan ancak yurt dışına kaçmak zorunda kaldığı için şimdilik bedava trollük yapıp gelip paralı trol olmaya meraklı insanlar var. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı’nın nerede oturduğu, eşi kimdir, evi nerededir gibi konular umurumuzda değildir. Ancak usulsüz bir şekilde kiraladığınız ve inşaat yapmanın yasak olduğu bir araziye eğer siz inşaat yapıyorsanız, orada işçi çalıştırıp millet işiyle, sağlığıyla, açlığıyla, yoksulluğuyla uğraşırken siz orada o işi yapıyorsanız bu işi midenizin kaldırması lazım. Mideniz o işi kaldırıyorsa yapın. Biz süreçle ilgili hukuksal olarak dilekçemizi verdik. Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne verdiğimiz dilekçeyle alakalı süreci takip edeceğiz. Bizim için konu kapandı.”

Özdemir’in çektiği videoda kendisine “Canan Kaftancıoğlu’nda bir sınıf öğretmeni havası var. ‘Hepinize haddinizi bildireceğim’ der gibi bir tavrı var” sözleriyle ilgili olarak ise Kaftancıoğlu, “Benim babam ilkokul öğretmeni. İlkokul öğretmeni olmak hiç kolay bir iş değildir. İlkokul öğretmeni olmak kadar saygın bir iştir ki, ilkokul öğretmenine benzetilmeyi bir onur vesilesi olarak görürüm” yanıtını verdi.