Kağıthane’de Galina Trofimova isimli kadın, evinde ölü bulundu. Boğazında morluklar olduğu tespit edilen Trofimova'nın boğularak öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Evinden değerli eşyaların da çalındığı belirlenen kadının, birlikte yaşadığı İranlı erkek arkadaşı Armin Asgari'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kağıthane'de bir kadın evinde öldürülmüş halde bulundu
Fotoğraf: DHA

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Galina Trofimova isimli kadın, yaşadığı evinde öldürülmüş halde bulundu.

Ortabayır Mahallesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Yakutistanlı Galina Trofimova'dan haber alamayan kardeşi, 24 Aralık Cumartesi günü evine gitti. Kardeşi, kapıyı çaldığında kimsenin açmaması üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı.

Galina Trofimova'nın yatağın üzerindeki cansız bedenini gören kardeşi, ihbarda bulundu. Galina Trafımova’nın boğazında morluklar olduğu tespit edildi. 2 çocuğu ve İranlı erkek arkadaşı Armin Asgari ile birlikte yaşadığı öğrenilen Trofimova'nın evindeki değerli eşyaların da çalındığı belirlendi.

Trofimova'nın birlikle yaşadığı İranlı Armin Asgari'ye ulaşamayan ekipler, yakalamak için çalışma başlattı. Rusya'nın Yakustistan Özerk Cumhuriyet'inde yaşayan Trofimova'nın 8 ay önce İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Olayın yaşandığı binanın yanında esnaf olan İlkay Demirseven, "Söylenilene göre erkek arkadaşı boğarak öldürdükten sonra evdeki değerli eşyaları da yanına almış, 2 çocuğu da otele yerleştirip kaçmış." dedi.

(DHA)