İstanbul Kağıthane'de iş merkezinde iki iş yeri kurşunlandı. Kurşun yağmuruna tutulan kafe ve kıraathanenin camları delik deşik oldu.

Kağıthane'de iki iş yeri kurşunlandı

İstanbul'un Kağıthane ilçesine bağlı Çağlayan Vatan Caddesi üzerinde bulunan Oral Çarşısının 1’inci katındaki bir kıraathane ve internet kafeye sabaha karşı silahla ateş açıldı.

İş yerlerinin camları delik deşik olurken polis ekipleri dışarıda 10 adet boş kovan buldu. Olay yeri incelemesi yapan polis ekipleri elde edilen delilleri incelemek üzere alarak götürdü.

Kıraathane sahibinin bir yakını "Bu Çağlayan'da her gün taramalar oluyor. İçinde insanların olduğu pansiyon, restoran ve kahvehaneleri tarıyorlar ama hiç kimse bakmıyor buralara. Sahip çıkılmayınca herkes gelip bu işleri yapar. Son bir ayda en az 6 işyerine silahlı saldırı oldu. Bu kişiler elbet buralarda ama bir yakalama yok, bu böyle nasıl olacak, tüm esnafların kapılarına hakaret içeren yazılar bırakılmış, karakola şikayette bulunduk ama bir netice çıkmadı. Kamera görüntüleri de var ama hiç kimse yakalanmadı. Her gün bir yere silahlı saldırı yapılıyor. Burası bir dağ başı mıdır? " diye konuştu.

kagithane-de-iki-is-yeri-kursunlandi-848592-1.