Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde konuşmak için kahvaltıya gittiği çifti silahla vurarak öldüren şahıs, olay yerinden kaçtığı aracında bu kez kendi kafasına sıkarak intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan zanlı da kurtarılamadı.

Kahvaltı ettiği çifti öldürüp intihar etti


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde Cevat Saydam sabah saatlerinde Hüseyin Kumuz ile konuşmak için evlerine kahvaltıya gitti. Cemile (40) ve Hüseyin Kumuz (45) çifti ile birlikte kahvaltı yapan Cevat Saydam (59), iddiaya göre evde Kumuz'un 17 yaşındaki kızına gelen bir SMS üzerine tartışma çıktığı öne sürüldü.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Saydam, yanında getirdiği tabancayla Kumuz çiftini öldürdü. Daha sonra hızlıca evde çıkarak 67 AAS 846 plakalı aracına binerek kaçan Saydam, bu kez kendi kafasına sıkarak intihar etti.

TRAFİK KAZASI SANDILAR

İki kişi öldürdükten sonra aynı silahla kafasına sıkarak intihar eden Saydam'ın aracı bu kez yoldan üst yoldan alt yola düştü. Bu sırada çevredekiler, kaza olduğunu sanarak olay yerine 112 ekibi ve polis istedi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile ağır yaralı olarak Alaplı Devlet Hastanesine kaldırılan Saydam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, Saydam'ın aracının bulunduğu yerde ve Kumuz çiftinin öldürüldüğü evde güvenlik önlemi aldı. Cumhuriyet Savcısı'nın evde yaptığı inceleme sonrası Hüseyin ve Cemile Kumuz’un cesetleri otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA)