Boğaz’da lüks bir villada düzenlenen partiye katılan model ve TV sunucusu Buse İskenderoğlu, “Abartıldığı kadar bir şey yok. Partiye katılan birkaç kişide (koronavirüs) çıktı sadece” ifadeleriyle şaşkınlık yarattı.

Kalabalık partiye şaşırtan savunma: Sadece birkaç kişide virüs çıktı, abartmaya gerek yok

Hükümetin koronavirüs konusundaki yetersiz politikaları nedeniyle koronavirüs salgınında tehlikenin seviyesi gerilemezken, buna bir yandan da kimi yurttaşların sorumsuz davranışları eşlik ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Boğaz'daki bir lüks villada düzenlenen kalabalık yaş günü partisine katılan 'Miss Turkey 2016’nın kazanan yarışmacısı model ve TV sunucusu Buse İskenderoğlu, partiyle ilgili yaptığı açıklamasıyla şaşkınlık yarattı.

kalabalik-partiye-sasirtan-savunma-sadece-birkac-kiside-cikti-abartmaya-gerek-yok-779152-1.

Partide birçok kişiye koronavirüs bulaştığı iddia edilirken, Hürriyet’te yer alan habere göre İskenderoğlu, “Abartıldığı kadar bir şey yok. Partiye katılan birkaç kişide çıktı sadece. Ben de test yaptırdım, sonucu negatif çıktı. Çok şükür bende bir şey yok. Yine de birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden çıkmadım” dedi.

‘ÇEVREMİZDEKİ ÇOĞU KİŞİ POZİTİF ÇIKTI’

Boğaz’daki partiyi düzenleyen isimlerden model Şevval Şahin ise önceki gün yaptığı açıklamada, “Çevremizdeki çoğu kişinin testi pozitif çıktığı için karantinadayız. Ve tedbir amaçlı evde ozon tedavisi görüyoruz. İkinci testi de birkaç gün sonra yapacağız. Her şey o zaman netleşecek. Parti ile bu durumun ilgisi olup olmadığını anlamak çok zor. Bu yüzden bu konuda kimse net bir bilgi veremiyor” ifadelerini kullanmıştı.