İşadamı Hacı Sabancı ve sevgilisi, Amerika tatili sonrası Arnavutköy’de görüntülendi. Zaten...

Sabah saatlerinde sahilde yürüyüş yapan çift, hayli keyifliydi. Hacı Sabancı, yürüyüş sırasında çektiği selfiyi sosyal medya hesabında esprili bir notla paylaştı.

Yüzündeki maskeyle kendisini ‘Batman’ serisindeki Bane karakterine benzeten Sabancı, fotoğrafın üzerine şöyle yazdı: Gotham City’de kiloları alan Bane, zayıflamak için Bebek sahilinde yürüyüşlere başladı...

Bane’i versinler ellere, seni sürsünler... Hacııı Bane’i de tatile götürecektin...

“Her istediğimizi aldık” diyen Çavuşoğlu’na Pompeo’dan yanıt...

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, TSK’nin Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin ABD ile yapılan anlaşma için “Her istediğimizi aldık” diyen Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na yanıt verdi.

Müzakere ederken hisleri öyle değildi... Gümmmmm! Ahahah tam liseli gibi cevap vermiş Pompeo. Müzareke ederken öyle demiyordun ama... Yani Pompeo Bey de yani... Dün öyle demiyordun.

Canan Karatay’dan pastırma açıklaması...

Yiyecek ve içecekler hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, ”Pastırma pişmediği için en sağlıklı ettir” dedi... Yani hep birlikte artık oramıza pastırma sokup dolaşabiliriz. Tabii pastırmanın kilosu kaç TL bilemem... Beyaz peynirin kilosu 50 lira ya.

Rep sanatçısı Ben Fero, Antalya’nın Alanya ilçesinde verdiği konserinde şınav çekip, asker selamı verdi. Rep sanatçısı lafı da iyiymiş... Ben Fero’ya buradan hemen tişört yolluyorum. Sahnede halter kaldırıp, barfiks de yaparsa sanatına daha faydalı olur. Trisanatlar ve bisanatlara iyi geliyor halter. Bu arada Ben Fero asker selamı verdiği an bir anlığına Dolar 2 tl’ye düştü. Sonra yine coştu. Bu Dolar’ı var ya repçilere dövdürmek lazım.

Don’t be a tough guy don’t be a fool... Yani diyor ki, zora sokma işleri, efendi ol, adam ol, adam gibi adam ol. The Beatles’ın Fool on the Hill adlı parçası var, onu dinle. Ben seni arayacağım, enaktar koltuğun altında kalık.

Bu kafadan istiyorum. Sarı kafadan...

Sarı kafa, İtalyan Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella ile görüşmesi sonrası adama “President mozarella” demiş... Ve eklemiş “Abd ile İtalya antik Roma’dan beri müttefiktir.” Random gülüş.

Bir bilmece: 33 yaşında askerden kaçmak için futbola başlayan ve Cicirikspor’a transfer olup, bununla da yetinmeyip kendi transfer parasını cebinden ödeyen ama TFF’nin işe uyanması sonucu mecburen askere giden türkücü birey kimdir? Ya da böyle bir birey var mıdır?

Biraz da hayal gücü diyelim....

Hayali projelere 4 milyon TL harcandı: GÜÜÜÜÜMMMMM

Sakarya Üniversitesi’nde Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında olmayan projelere 4 milyon 75 bin 308 TL harcandı. Sadece anket çalışmaları için 1 milyon 32 bin TL harcama yapıldı... Ne çıktı acaba? Umarım cici bir şey çıkmıştır. Çıkmadıysa da girdiği kesin.

Koskoca ülke başkanının danışmanları ne iş yapıyor bilmiyoruz vallahi şaşkınız.

Koskoca başkana bildiğiniz konuşma metni yerine Grup Yorum şarkı sözü vermişler.

Başkan da okumuş. Kadere bak, kimler kimlerle beraber.

10 liranın altındaki tavuk dönerlere dikkat! Arkanızdan konuşabilirler...

Piyasada tavuk dönercilerin çoğalmasıyla birlikte fiyatlarda da önemli farklar ortaya çıkıyor. Tavuk döner satıcıları 10 liranın altındaki dönerlerde hile olduğunu vurguladı... 10 liradan aşağı tavuk döner satanlar şerefsizdir, dombilidir, Taocudur diye konuşan tavuk döner satıcıları. Tavuk yerine ne yediğinizi bilmiyorsunuz, herkes pençesini denk alsın dedi ve gıdaklayarak uzaklaştı.

Biraz da kaliteli ülke diyelim. Kaşıkçı cinayetinin üzerinden 1 yıl geçti, adamı gözümüzün önünde kestiler, sonra da yok ettiler. Ya bir de testereli filan adam geliyor ülkeye.

Kalite tesadüf değildir.