Rahatsızlanıp gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşılan ve by-pass ameliyatı geçiren Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kalp krizi geçiren Antalya Barosu Başkanı Balkan'ın durumu iyi

Kalp krizi geçirdiği belirlenerek yapılan by-pass ameliyatı ile 5 damarı değiştirilen 46 yaşındaki Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği ortaya çıkan Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan'a dün anjiyo yapıldı. 5 damarının tıkalı olduğu saptanan Balkan, hemen by-pass ameliyatına alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Balkan'n sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Antalya Barosu Başkan Yardımcısı Cenk Soyer, Polat Balkan'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Başkanımız dün rutin kontrolleri için özel bir hastaneye gitti. Orada kendisine kısa süre önce kalp krizi geçirdiği söylendi. Bunun üzerine yoğun bakıma alındı ve anjiyo neticesinde by-pass ameliyatı yapılarak, beş damarı değişti. Ameliyat gayet iyi geçti. Kendisi şu an yoğun bakımda ve yarın servise alınacak" dedi.

FEYZİOĞLU'NDAN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ise sosyal medya hesabından, "İnancım oh olsun demeye, beddua etmeye izin vermez. O yüzden sosyal medyada bana en galiz, en seviyesiz küfürleri etmiş ve ediyor olması şu sözlerimi içtenlikle söylememe engel değil. Allah şifa versin Antalya Barosu Başkanına. Ailesine bağışlasın" dedi.

'OTURDUĞUNUZ KOLTUĞA YAKIŞMIYORSUNUZ'

Feyzioğlu'nun 'geçmiş olsun' mesajına karşı Antalya Barosu Başkan Yardımcısı Cenk Soyer, "Metin Bey gerçekten bulunduğunuz koltuğa yakışmıyorsunuz. Geçmiş olsun dileklerinizi söylediğiniz metni bir daha okuyun lütfen. Umarım birgün bir yerlerde sevgi dilini kullanmaya başlar, kendinize yakışanı yapar ve köşenize çekilirsiniz" diyerek tepki gösterdi.

'HARFLER UTANMIŞ'

Amasya Barosu Başkanı Melik Derindere ise, "Böylesi bir geçmiş olsun mesajı olabilir mi? Harfler utanmış" ifadelerini kullandı.

Feyzioğlu, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan’ın kendisi hakkında sosyal medya üzerinden sarf ettiği 'basit bir yalancısınız' paylaşımı üzerine 'hakaret ettiği' iddiasıyla Balkan hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.