Antalya’da kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen Gülsüm T.’nin Cem Yılmaz adlı erkek tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Kalp krizinden hayatını kaybettiği düşünülen kadın, Cem Yılmaz adlı erkek tarafından öldürülmüş

Antalya'da evinde hayatını kaybetmiş halde bulunan Gülsüm T.’nin Cem Yılmaz adlı erkek tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay 24 Mayıs günü Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir özel şirkette çalışan Gülsüm T.’den haber alamayan iş arkadaşları ona telefonla da ulaşamayınca polise haber verdi. Eve giden polis genç kadına ulaşamayınca çilingir yardımıyla açılan evde kadını mutfakta kahvaltı yaparken hayatını kaybetmiş halde bulundu.

Bunun üzerine evde yapılan ilk incelemenin ardından genç kadının cansız bedeni otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Burada yapılan ön otopside genç kadının vücudunda yeni bir darp izi olmadığı, kesici ve ateşli silah yarası olmadığı, ölümünün kalp krizi olabileceği ancak kesin ölüm nedeninin detaylı otopsiden sonra ortaya çıkacağı belirtildi. Daha sonrada genç kadının cansız bedeni yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

POLİSİ ARAYIP CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Bu arada, Adana’da 27 Mayıs günü ise polis merkezine giden ve kendisinin resim öğretmeni olduğunu söyleyen Cem Yılmaz isimli şahıs, Antalya'da evinde ölü olarak bulunan Gülsüm T.’yi tanıdığını, yaklaşık 2.5 yıldır birlikte olduklarını, bir süre önce Antalya'ya giderek onun evinde kaldığını, sabah kalktığında ise Gülsüm T.’yi mutfakta hayatını kaybetmiş halde gördüğünü, bunun üzerine korkarak, kimseye söylemediğini, evden ayrılıp Adana'ya geldiğini iddia etti.

Bunun üzerine şahıs "yardım ve olayı bildirmeme yükümlülüğünü yerine getirmemekten" işlem yapıp serbest bırakıldı.

28 Mayıs günü ise Cem Yılmaz, polisi telefonla arayarak Gülsüm T.'yi kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine zanlının adresine giden polis, Cem Yılmaz’ı yakaladı.

Katil, ifadesinde 12 Mayıs'ta Antalya'ya Gülsüm T.'nin yanına gittiğini, 22 Mayıs gününe kadar da yanında kaldığını, bu sırada onu öldürmeye karar verdiğini ve öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

CİNAYET OLDUĞU ORTAYA ÇIKMASIN DİYE ‘BOĞULARAK ÖLDÜ’ İZLENİMİ VERMEK İSTEMİŞ

Katilin ifadesinde genç Gülsüm T.’yi öldürdükten sonra, cinayetin ortaya çıkmaması için banyodan çıkartıp boynundaki morlukların görünmemesi için fondöten sürdüğünü, daha sonra kıyafetlerini giydirip mutfakta kahvaltı yaparken boğularak ölmüş izlenimi vermek için ağzına bir parça ekmek ve peynir verdiğini, ocağa da süt koyup altını yanık halde bıraktığını daha sonra da Adana'ya otomobili ile döndüğünü söylediği öğrenildi.

Bu itirafın ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri Antalya polisi ile irtibata geçip zanlıyı onlara teslim etti. Antalya’da adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

İHA