Kamera deliğine sahip Asus ZenFone 6 prototipleri sızdırıldı

Gelecek yılın başlarında tanıtılması beklenen Asus ZenFone 6 modeline ait prototipler sızdırıldı. Yeni amiral gemisinin üç arka kamera ve ekran üzeri sensör delikleri ile gelmesi şaşırtıcı olmayacak

Akıllı telefon pazarında altıncı yılına giren Asus, geleneksel olduğu üzere CES 2019 fuarında yeni telefonlarını tanıtacak. Asus ZenFone 6 serisi için pek çok prototip üzerinde çalışılıyor ve farklı teknolojiler denendiği görülüyor.

Ekrana entegre sensör deliği test ediliyor

Net olarak ZenFone 6 serisinin neler sunacağı bilinmiyor ve prototiplerin her biri ayrı bir modele işaret ediyor olabilir.

Prototiplere bakacak olursak firmanın ekran üzeri sensör deliği tasarımını test ettiği anlaşılıyor. Samsung ve Oppo’nun da bu tasarımı incelediği gündeme gelmişti. Yani gelecek yıl epey bir modelde delikli tasarım görebiliriz. Asus her iki tarafta da bu deliği test ediyor.

Diğer taraftan firmanın su damlası çentik tasarımının da plan dahilinde olduğunu söyleyebiliriz. Arka tarafa geçtiğimizde üç kameralı ve iki kameralı versiyonlar görüyoruz. Muhtemelen amiral gemisinde 3 kameralı bir kombinasyon olabilir.

Asus’un tasarım stratejilerinde son dönemin trendlerini göz ardı etmediği anlaşılıyor. ZenFone 6 serisinde de bu trendleri kullanmak istiyor. Bakalım karşımıza nasıl bir tasarım çıkacak.

(Donanım Haber)