31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na seçilen ancak Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) tartışmalı kararının ardından mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’a kadar yürütülecek kampanyayı doğrudan kendisi koordine edecek. YSK’ye 39 ilçedeki seçim sonucunun iptal edilmesi yönünde karşı başvuruda bulunan ve bu başvurunun sonucunu bekleyen CHP, bir yandan da 23 Haziran’da yapılacak İstanbul […]

Kampanyada son söz İmamoğlu’nun

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na seçilen ancak Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) tartışmalı kararının ardından mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran’a kadar yürütülecek kampanyayı doğrudan kendisi koordine edecek.

YSK’ye 39 ilçedeki seçim sonucunun iptal edilmesi yönünde karşı başvuruda bulunan ve bu başvurunun sonucunu bekleyen CHP, bir yandan da 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin planlamasını sürdürüyor. İmamoğlu, Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve parti yöneticilerinin doğrudan katılacağı kampanya döneminde karar verici konumda olacak. Propaganda döneminde kullanılacak söylemden, çalışmalara katılacak isimlere kadar kadar her aşamada İmamoğlu belirleyici olacak.

ÜRETİM VURGUSU

31 Mart yerel seçimlerinin kazanılmasında öne çıkan vaatler ve mesajlar, 23 Haziran öncesinde de kullanılacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel’in seçimlerin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ve MYK üyelerine yaptığı sunumda öne çıkan, adil ve şeffaf yönetim vaadinin yanı sıra umut ve kardeşlik, ekonomik krize karşı sosyal dayanışma ve üretim ekonomisi ne bu kampanya sürecinde de vurgu yapılacak.