Ağır iş yükü, düşük ücret, mali ve sosyal haklarının iyileştirilmemesi nedeniyle iş bırakmak zorunda kalan kamu avukatlarının sorunları ve çözüm önerileri için barolar 15 Mart’ta Ankara’da toplanacak. Ağır iş yükü nedeniyle son dönemdeki işten ayrılmalardan ötürü sayıları hızla azalan kamu avukatlarının sorunları Ankara’da düzenlenen bir toplantıyla masaya yatırılacak. Ankara Barosu Kamu Avukatları Kurulu’nun düzenlediği toplantı […]

Kamu avukatları özlük hakları için toplanıyor

Ağır iş yükü, düşük ücret, mali ve sosyal haklarının iyileştirilmemesi nedeniyle iş bırakmak zorunda kalan kamu avukatlarının sorunları ve çözüm önerileri için barolar 15 Mart’ta Ankara’da toplanacak.

Ağır iş yükü nedeniyle son dönemdeki işten ayrılmalardan ötürü sayıları hızla azalan kamu avukatlarının sorunları Ankara’da düzenlenen bir toplantıyla masaya yatırılacak.

Ankara Barosu Kamu Avukatları Kurulu’nun düzenlediği toplantı için ülke genelinden baroların katılımıyla 15 Mart’ta bir toplantı yapılacak. ABEM Konferans Salonu’nda yapılacak toplantıda kamu avukatlarının özlük  ve mesleki sorunlarına yönelik çözüm önerileri ve talepleri ele alınacak.