'Kanaat önderi' Tuğçe Kazaz'ın referandum paylaşımı bekleniyor

16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan başkanlık anayasası referandumu öncesi eski manken Tuğçe Kazaz'ın açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Kazaz, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan paylaştığı mesajında “Referandum ile ilgili fikirlerimi en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım…” diye yazdı.

Daha önce evlendiği eşi ile Yunanistan'a giden ve nikahtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını alan Tuğçe Kazaz, üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa dönmüştü. Türkiye'ye döndükten sonra AKP'ye duyduğu sempatiyle de adından söz ettirmişti.

Tuğçe Kazaz'ın kaleme aldığı 'Derin Uyku' adlı kitabında, Erdoğan'la Saray'daki görüşmesinin detaylarını anlatan Kazaz, ""Saray'da iki kez tuvalete gittim, altın kaplama klozete yalan" diyerek Saray'daki altın klozet iddialarına da bir yorum getirmişti.

Eski mankenin yaptığı son Twitter paylaşımı da gün içerisinde sitede en çok konuşulan konular arasındaydı. Kazaz’ın paylaştığı mesajın altına gelen yorumlardan bazıları şöyle:

kanaat-onderi-tugce-kazaz-in-referandum-paylasimi-bekleniyor-265991-1.kanaat-onderi-tugce-kazaz-in-referandum-paylasimi-bekleniyor-265992-1.kanaat-onderi-tugce-kazaz-in-referandum-paylasimi-bekleniyor-265993-1.kanaat-onderi-tugce-kazaz-in-referandum-paylasimi-bekleniyor-265994-1.kanaat-onderi-tugce-kazaz-in-referandum-paylasimi-bekleniyor-265995-1.