Kanal D Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden Buket Aydın'ın yerine Deniz Bayramoğlu atandı

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın istifa etti, yerine Bayramoğlu atandı

Kanal D Ana Haber Bülteni sunucusu Buket Aydın, istifa ettiğini açıkladı. İstifa eden Aydın'ın yerine yeni ekran yüzü olarak Deniz Bayramoğlu'nun atandı.

İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Aydın, “16 yıldan beri size haber verme görevimi layığıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Bu yaklaşımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Durup dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlendiğim görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

YERİNE BAYRAMOĞLU ATANDI

Edinilen bilgiye göre, Demirören Medya Grubu çalışanlarına şöyle bir mesaj gönderildi:

"Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün (09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.

Sn. Buket Aydın’a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz."

Aydın’ın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

buket-aydin-kanal-d-den-istifa-etti-729312-1.

SEÇİM DÖNEMİNDE GÜNDEM OLMUŞTU

NTV’de sunduğu gece bültenleriyle ünlenen Buket Aydın, Doğan Holding’e ait medya organları Aydın Doğan’dan Demirören Ailesi’nin eline geçince, kısa süre Kanal D’nin yolunu tutmuştu. Doğan döneminde ‘ortalamacı’ bir çizgi tutturmaya çalışan Kanal D Ana Haber, Demirören’in patron koltuğuna oturmasından sonra ‘tam yandaşlık’ pozisyonuna geçti. Bu dönüşümün ekran yüzü de Buket Aydın olmuştu.

Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na gülmesiyle de gündeme gelmişti. 31 Mart yerel seçimleri sürecinde sunduğu programa Kılıçdaroğlu’nu konuk eden Aydın, CHP liderinin “İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağınız” sözleri üzerine kahkaha atmıştı. Yerel seçimlerde Bursa hariç, bu illerin tümünü CHP kazandı.