Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKP'yi "Tabii bir dava var. 2002 yılında başlamış, millet için, milletin parasını milleti için harcayacak kadrolar bir araya geldi. Milletini seven kadrolar bir araya geldi, Türkiye'yi şaha kaldırdı. 20 yıla tam 100 yıla sığacak işler bitirdik," iddialarıyla tanımladı.

Karaismailoğlu: 2002'de milletin parasını millet için harcayacak kadrolar bir araya geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKP Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Bakan Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Vatandaşımız istediğini yapıyor, sevdikleriyle beraber oluyor, tatilini yapıyor. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Tabii bir dava var. 2002 yılında başlamış, millet için, milletin parasını milleti için harcayacak kadrolar bir araya geldi. Milletini seven kadrolar bir araya geldi, Türkiye'yi şaha kaldırdı. 20 yıla tam 100 yıla sığacak işler bitirdik. Hakikaten dünyanın gıpta ile baktığı dünya üzerinde hepsi birer değer olan projeleri bir bir bitiren Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti hükümetleri sayesinde bir Türkiye Cumhuriyeti var şu an da." dedi.

Karaismailoğlu, muhalefete ise şu sözlerle yüklendi:

"Maalesef yalanla beslenen, hiçbir etkisi olmayan bir muhalefetle bir taraftan uğraşıyoruz. Onların yalanlarıyla uğraşıyoruz. Bir taraftan da hizmetlerimize devam ediyoruz. Bizim millete hizmetimizi yolundan kimse alamaz. Ama bunların iftiralarının karşılığını vermekten de hiçbir zaman geri durmayacağız. Bakın masalar altın günü gibi toplanıyor. Sonucunda bir şey çıkıyor mu hiç? Dünyada bir kriz var ve ona bir çözüm önerdiler gibi bir şey duydunuz mu? Türkiye'nin önüne çıkabilecek sorunları bugünden tahmin edip şu projeyi şu sorunu şu çözüm ve alternatifi sunacağım diye bir şey duydunuz mu? Ama yalan bol laf bol. Ama lafla iş bitmiyor. Şu an hasbelkader milletimiz belediyeye bir yetki verdi, belediyeleri aldılar. Belediyelerdeki beceriksizlikleri buradaki liyakatsizlikleri iş bilmezliklerin sonucunda vatandaşlarımız bunları izliyor. İnşallah önümüzdeki seçimlerde daha sonraki belediye seçimlerinde bunların cevabını gerektiği şekilde verecektir."