Karaman'da Hüseyin B. isimli erkek, Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışan Emine A. isimli hemşireyi silahla vurarak intihara kalkıştı. Hüseyin B.'nin Emine A.'ya arkadaşlık teklif ettiği ancak her seferinde olumsuz yanıtlar aldığı ileri sürüldü. Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Hüseyin B. ile Emine A.'nın teyze çocuğu olduğunu ve ikisinin de ameliyata alındığı bilgisini verdi.

Karaman'da bir erkek, hemşireyi silahla vurup intihara kalkıştı
Fotoğraf: AA

Karaman Cumhuriyet Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 1 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'ne gelen Hüseyin B., burada görev yapan Emine A. ile tartıştı.

Hüseyin B. daha sonra Emine A.'yı tabancayla yaralayarak aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Ağır yaralı olan Emine A. ve Hüseyin B, ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şüpheli Hüseyin B'nin daha önce de sağlık ocağına geldiği ve hemşire Emine A'ya arkadaşlık teklif ettiği ancak her seferinde olumsuz yanıtlar aldığı ileri sürüldü.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Hüseyin B. ile hemşire Emine A.'nın teyze çocuğu olduğunu ve her iki yaralının da ameliyata alındığını söyledi. Olaya ilişkin detayları da paylaşan Vali Akkoyun, "Bugün öğle saatlerinde Karaman 1 No’lu Sağlık Ocağı'nın üst kısmında görevli hemşiremiz Emine A., Hüseyin B. isimli vatandaşımız tarafından silahla yaralanmıştır. Olay yerine 112 ekiplerimiz anında müdahale etmişler. 112 Acil Yardım ekiplerimiz ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılarımız Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmiş. Tabi Hüseyin B., Emine A. hemşiremiz yaraladıktan sonra aynı silahla göğüs kısmına ateş etmek suretiyle intihara teşebbüste de bulunmuştur. İki yaralımızın Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şu anda ameliyatları devam ediyor. Emniyet ve sağlık birimlerimizin ilk belirlemelere göre, Hüseyin B. ve Emine A. teyze çocukları; aralarında daha önceden herhangi bir husumetin olmadığı şu an için tespitlerimiz" dedi.

AA-DHA