Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmemesinin sadece Türkiye için değil kendisi için de bir rahmete vesile olacağını söyleyen Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Bu seçimde Sayın Erdoğan'ın seçilmemesi emin olun sadece ülkemiz için değil kendisi için de bir rahmete vesile olur daha büyük hataları yapmaması için. Amerika'nın Ortadoğu projesinin eş başkanı kendisi. Ben bunu bıraktım, demedi. Demek ki o devam ediyor. Peki BOP ne bir de bunu anlatın."

Kaynak: Haber Merkezi
Karamollaoğlu: Erdoğan'ın kaybetmesi kendisi için de bir rahmete vesile olur

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu TV5 televizyonunda Mustafa Yılmaz'ın sunduğu Seçim Özel programına konuk oldu.

Seçimin son virajında önemli hususlara dikkat çeken Saadet lideri Türkiye'nin geldiği duruma ve geleceği duruma dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmemesinin sadece Türkiye için değil kendisi için de bir rahmete vesile olacağını belirten Saadet lideri, şunları kaydetti:

"Oy vermeyen vatandaşlarımızın tabii düşüncelerini tam olarak kestirmek zor ama bir rehavet var. Bu rehavette mutlaka kurtarmak lazım. Hakikaten düşünerek, kararlı bir şekilde oy kullanmak lazım. Bu seçimde Sayın Erdoğan'ın seçilmemesi emin olun sadece ülkemiz için değil kendisi için de bir rahmete vesile olur daha büyük hataları yapmaması için.

 Türkiye'nin geleceğinden endişe ediyor. Bırakın artık sadece Türkiye'de yapılan yanlışlar değil, geleceğimiz tehlikede, Biden diyor. Amerika'nın Ortadoğu projesinin eş başkanı kendisi. Ben bunu bıraktım, daha duymadım. Ben böyle bir şey. Ben artık Amerika Birleşik Devletleri’yle beraber eş başkan değilim demedi. Demek ki o devam ediyor. Peki BOP ne, bir de bunu anlatın."