Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'başkanlık sistemi' eleştirisinde bulundu. Karamollaoğlu, "Sayın Erdoğan ve ekibi, '2023’te bambaşka bir Türkiye oluşacağını' iddia ederek, 5 yıl önce bu milletten yetki istemişlerdi. Gerçekten de Türkiye, 5 yıl öncekine göre bambaşka bir noktaya geldi" dedi.

Karamollaoğlu'ndan 'başkanlık sistemi' tepkisi: Türkiye 5 yıl öncesine göre bambaşka bir noktaya geldi

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda başkanlık sistemi üzerinden AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

Başkanlık sisteminin ülkeye zarar verdiğini belirten Karamollaoğlu, "Sayın Erdoğan ve ekibi, 'başkanlık sisteminin ülkemizin tüm problemlerini çözeceğini ve 2023’te bambaşka bir Türkiye oluşacağını' iddia ederek, 5 yıl önce bu milletten yetki istemişlerdi. Gerçekten de Türkiye, 5 yıl öncekine göre bambaşka bir noktaya geldi!" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu şu paylaşımlara yer verdi:

"5 yıl önce vatandaşlarımıza; kiralayacak ev bulmakta zorlanacaksınız, evinize iki maaş girse de ay sonunu getiremeyeceksiniz, dolar 18 lira, enflasyon da yüzde 85 olacak denseydi; herhalde kimse bu söylenenlere inanmazdı.

Sayın Erdoğan ve ekibi, 'başkanlık sisteminin ülkemizin tüm problemlerini çözeceğini ve 2023’te bambaşka bir Türkiye oluşacağını' iddia ederek, 5 yıl önce bu milletten yetki istemişlerdi. Gerçekten de Türkiye, 5 yıl öncekine göre bambaşka bir noktaya geldi!

Ne yazık ki bugünün Türkiye’sinde; çocukların açlıktan okul sıralarında baygınlık geçirdiği, büyükşehirlerin merkezlerinde barınmanın çok zorlaştığı, tek maaşla geçinmenin imkansız hale geldiği, iki maaşla geçinmenin de epey zorlaştığı bir tablo ile karşı karşıyayız."