Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'na yönelik sözleri nedeniyle Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a, "Bu kadar saçmalık, bu kadar tutarsızlık olmaz" diyerek tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "Çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a tepki: Bu kadar saçmalık olmaz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, "Karşı blokta sol, komünist, ateist ve diğer fraksiyonların bir araya geldiklerini gördük. Bu nedenle bu bloğun kazanmasına vesile olan bir parti olmak istemedik" sözlerine tepki gösterdi.

KRT TV'de dün açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, "Bu kadar saçmalık, bu kadar tutarsızlık olmaz. Siz kimlerle berabersiniz, hangi yalpalar yapıldı bugüne kadar?" dedi.

"Cahilliğe bakın, Erbakan Hoca ilk koalisyonunu CHP ile kurdu" diyen Karamollaoğlu, "Kim Erbakan Hoca'mızı terk etti, kim Milli Görüş gömleğini çıkardı da siyonist gömleğini giydi? Erbakan Hoca'mızın bir hatrı var, Fatih de onun oğlu ama bu yaftaları yapmak ardından çamur atmak haddine değil. Terbiyesini kuşanması lazım. İş o noktaya gelir de biz gördüklerimizi, yaşadıklarımızı anlatmaya kalkarsak çok farklı bir durum meydana gelir" ifadelerini kullandı.

"Niye babasının partisini terk etti?" diye soran Karamollaoğlu, "Yeniden Refah ismini alamaz aslında, neden aldı? Çünkü Cumhurbaşkanı ona o toleransı gösterdi. Bir defa ihanet, bin defa ihanet fark etmez. Burada kalıcı bir tavır var, bu tavır yanlış. Fatih Erbakan'ın babasının dostlarının tamamı bu tarafta. Bunun hesabını veremez. Bu, doğrudan doğruya bu davaya ihanettir" ifadelerini kullandı.