Gaziantep’in Nizip ilçesinde sınıf öğretmeni olarak görev yapan Ayşegül Taşkın, bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen kardeşi Ali Nazım Taşkın’ı hastanede tedavi görmeye ikna etmek için memleketi Erzincan’a geldi. Ayşegül Taşkın, kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kardeşi tarafından bıçaklanan Ayşegül öğretmen hayatını kaybetti

Gaziantep'te öğretmenlik yapan 36 yaşındaki Ayşegül Taşkın, 28 yaşındaki kardeşi Ali Nazım Taşkın tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Gece yarısı meydana gelen olayda, Nizipli'de öğretmen olarak görev yapan Ayşegül Taşkın, bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen kardeşi Ali Nazım Taşkın’ı hastanede tedavi görmeye ikna etmek için memleketi Erzincan’a geldi.

Oturdukları dairede anne ve babası uyurken kardeşiyle tekrar konuşan Ayşegül Taşkın, bıçaklı saldırıya uğradı. Kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Taşkın olay yerinde hayatını kaybetti.

Ali Nazım Taşkın polis tarafından gözaltına alındı. Olay yeri ekipleri ve savcının evde inceleme yapmalarının ardından cenaze otopsi için Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

(DHA)