İstanbul Kartal’da bir avukatlık bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kartal'da avukat bürosuna silahlı saldırı: 3 ölü, 2 yaralı

İstanbul Kartal'da avukatlık bürosunda, silahlı saldırı yaşandı. Miras paylaşımı nedeniyle çıkan tartışma üzerine meydana gelen silahlı saldırıda akraba oldukları belirtilen 3 kişi ölürken, 2 kişi yaralandı. Muhtar olduğu öğrenilen saldırgan Ahmet Salih B. olay yerinden kaçtı.

ANKA'nın aktardığına göre, bir miras davası nedeniyle bir grup akraba İstanbul'un Kartal ilçesi Cevizli Mahallesi Kastamonu Sokak'taki avukatlık bürosunda buluştu. Ancak görüşme sırasında çıkan tartışmanın ardından muhtar olduğu öğrenilen kişi silahını çıkararak akrabalarına ateş etti.

Saldırıda, 1963 doğumlu Haluk O. 1967 doğumlu Kebire Esra A. ve 1995 doğumlu Ayşe Ece A. olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırıda 1965 doğumlu Arzu O. ve 1958 doğumlu Ahmet Nuri O. yaralandı. Adliye yakınındaki avukatlık bürosuna çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bu arada yaralılar, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından kaçtığı öğrenilen zanlı, Yalova’nın Termal ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Polis zanlıyı jandarma ekiplerinden teslim alarak İstanbul’a götürdü.