Kartal'da Zafer Haftası kutlamaları Ceza konseri ile başladı

Kartal Belediyesi tarafından Büyük Taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümüne özel hazırlanan “Bazı Zaferler Sonsuza Dek Kutlanır” etkinlikler rap sanatçısı Ceza’nın Kartal Meydan’ında düzenlen konserde sahne alması ile başladı.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 6 gün sürecek olan “ Bazı Zaferler Sonsuza Dek Kutlanır” etkinliklerinin ilk günü, Kartal Meydan’ında gerçekleşti.

‘Bazı Zaferler Sonsuza Dek Kutlanır’ sloganıyla hazırlanan etkinliklerin ilki Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda düzenlenen ‘Büyük Zafer Karma Resim Sergisi’ oldu. 13 sanatçının, yağlı boya ve akrilik tarzıyla oluşturduğu, 37 eserinin sergilendiği etkinlik, 5 Eylül’e kadar Kartallı sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.

kartal-da-zafer-haftasi-kutlamalari-ceza-konseri-ile-basladi-915430-1.

KARTALLI ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Kartal Belediyesi, Kartallı çocukları da unutmadı. Yunus Mahallesi’nde bulunan Atatürk Parkı’nda düzenlenen oyun ve aktivitelerle çocuklar eğlendi. Park alanına kurulan stantlar, oyun alanları ve eğitici-öğretici aktivitelerle çocuklar eğlendi.

CEZA KONSERİ

Kartal Meydanı’na kurulan dev sahnede Kartallılarla buluşan ilk isimler İtiraf ve Myco oldu. Rap müzik alanında çalışmalarını sürdüren Kartallı iki isim ile Ceza konseri öncesi dinleyenlere keyifli anlar yaşadı.

Zafer Haftası’nın ilk günkü konserin finalinde; Kartal Meydanına rap şarkıcısı Ceza çıkarak geçmişten günümüze bestelediği rap şarkılarını her yaştan hayranının eşliğinde söyledi. Konsere gelen dinleyicileri selamlayan ve ufak bir konuşma yapan Ceza; “Bu akşam burada olduğum için hem çok şanslıyım, hem çok mutluyum hem de heyecanlıyım. Bizi buluşturan herkese sonsuz teşekkürler. Başta belediyemiz olmak üzere Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’e ve bütün emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. İnşallah her zaman denir ya bir daha zaferler yaşamak zorunda kalmayalım… Ama kazanacağımız tek zafer özgürlük ve barış olsun” dedi.

kartal-da-zafer-haftasi-kutlamalari-ceza-konseri-ile-basladi-915431-1.

"ÜLKEYİ AYDINLIK YARINLARA GENÇLERLE TAŞIYACAĞIZ"

Konserin sonunda sahneye Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel çıktı. Başkan Yüksel, Ceza’ya bir plaket ve çiçek takdiminde bulunurken dinlemeye gelen binlerce her yaştan Kartallıya seslenerek, “Zafer haftası kutlanmaya değer. Bu zaferler unutulmayacak. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla anıyoruz. ‘Umut var, Barış Var, Zafer Var. O zaman inanma zamanı ‘diyorum. Bu mutlu günler devam edecek ve ülkeyi aydınlık yarınlara bu gençlerle taşıyacağız” dedi.

kartal-da-zafer-haftasi-kutlamalari-ceza-konseri-ile-basladi-915432-1.