Hatırla Sevgili ve Elveda Rumeli gibi yapımlarda müzikleriyle yer alan Erdal Güney’in ilk öykü kitabı Kasabanın Akşam Halleri, 1 ayda 2’nci baskıyı yaptı. Okurdan büyük ilgi gören kitabın resimlerini Fahrettin Engin Erdoğan çizdi.

Kasabanın Akşam Halleri, 1 ayda 2’nci baskıyı yaptı

SOL Kültür Yayınları etiketiyle raflardaki yerini alan Erdal Güney’in ilk kitabı Kasabanın Akşam Halleri, 1 ayda 2’nci baskıyı yaptı.

Ercan Kesal’ın ifadeleriyle ‘içinden türküler, şarkılar geçen hüzünlü hikâyelerden’ oluşan bu öykü kitabındaki resimler, Fahrettin Engin Erdoğan tarafından çizildi.

Sevilen müzisyen Erdal Güney, daha önce Güney Türküleri, Perihel, Babacım Babacım ve Yağmuru Bekle gibi birçok albümü dinleyiciyle buluşturmuştu.

Güney ayrıca, İlk Göz Ağrısı, Hatırla Sevgili, Yemin, Dicle, Elveda Rumeli, Balkan Düğünü ve Bu Kalp Seni Unutur mu dizileri ile Unutulmayanlar, Gitmek, Denizden Gelen, Divanyolu, Benimle Oynar Mısın ve Kutsal Bir Gün adlı sinema filmlerinde de müzikleriyle yer almıştı.

Erdal Güney’in öyküleri ise Bavul dergisinde yayımlanıyordu.

Kasabanın Akşam Halleri'ni edinmek için tıklayabilirsiniz.

TAKSAV’DA OKURLARIYLA BULUŞACAK

Erdal Güney ile Fahrettin Engin Erdoğan, cumartesi günü (5 Şubat) Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf’ın (TAKSAV) Kadıköy Şubesi’nde okurlarıyla buluşacak.