Diyarbakır Çınar’da kaybolduktan sonra metruk bir evde ağır yaralı bulunan 8 yaşındaki Muhammed Veli Dümez yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında iki kişi gözaltına alındı

Kaybolduktan sonra metruk bir evde ağır yaralı halde bulunan 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, kaybolduktan sonra metruk bir evde ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki Muhammed Veli Dümez'in , ölümüyle ilgili dayısı ve bir köylüsü gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre; olay, dün akşam saatlerinde Çınar ilçesine bağlı kırsal Başalan Mahallesi'nde meydana geldi. Dümez Ailesi, çocukları Muhammed Veli'nin kaybolduğunu fark edince arama çalışmalarına başladı. Mahalle halkının da katılımıyla yapılan aramada Muhammed Veli, metruk bir evde ağır yaralı halde bulundu. Yakınları tarafından Bismil Devlet Hastanesi'ne götürülen Muhammed Veli, tedaviye alındı. Ancak doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

YÜZÜNDE VE VÜCUDUNDA KESİKLER VAR

Olayla ilgili çok yönlü araştırma başlatılırken, küçük çocuğun yüzü ile vücudunun pek çok yerinde bıçakla yapıldığı tespit edilen kesikler bulunduğu öğrenildi.

Diyarbakır Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Çınar İlçe Jandarma ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, küçük çocuğun adı açıklanmayan dayısı ile bir köylüsü gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarma karakoluna götürüldü.

Fotoğraf: MA

cukurda-defineci-avi-540867-1.