Aydın’da 3 gündür haber alınamayan 36 yaşındaki döviz bürosu çalışanı Berk Ergier'in en son görüldüğü Kirazlı Mahallesi Belen mevkisindeki kayalıklarda cansız bedeni bulundu. Eşinin 'kaçırılmış olabileceğini' söylediği Ergier'in, yaşamını ne şekilde kaybettiği araştırılıyor.

Kayıp döviz bürosu çalışanının cansız bedeni bulundu

Aydın’da 3 gündür haber alınamayan döviz bürosu çalışanı Berk Ergier'in cansız bedeni bulundu.

İkiçeşmelik Mahallesi'nde yaşayan evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki Ergier, 16 Mart Salı günü saat 14.00 sıralarında çalıştığı döviz bürosuna gitmek için evden çıktı. Saatler geçmesine rağmen Ergier'in iş yerine gelmemesinden endişelenen arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Cep telefonu da kapalı olan Berk Ergier'den 24 saat geçmesine rağmen haber alamayan aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis, Ergier'in bulunması için çalışma başlatırken, Gizem Ergier, eşinin, son günlerde içine kapandığını ve kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü.

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Berk Ergier'in İkiçeşmelik Mahallesi'ndeki evi ile iş yerine ait güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

DHA’nın aktardığına göre yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında Berk Ergier'in son görüldüğü Kirazlı Mahallesi Belen mevkisindeki kayalık bölgede bir erkeğin cansız bedeni bulundu. Yaklaşık 150 metre yükseklikteki sarp kayalıklarının en dip noktasında çalılık alanda bulunan bedenin, kayıp Ergier’e ait olduğu belirlendi.

Yapılan incelemede üzerinde kesici ya da delici alet izine rastlanılmayan Ergier'in kayalıklardan düştüğü ya da atlayarak intihar ettiği tahmin ediliyor.