Kayseri’de, kamyon sürücüsü olduğu iddia edilen bir yurttaşın polis ekipleri tarafından darp edilme anı M. A. isimli yurttaş tarafından sosyal medyadan canlı yayınlandı

Kayseri’de trafik polisleri kamyon sürücüsünü darp etti!

Kayseri’de trafik polisleri kamyon sürücüsü olduğu iddia edilen bir yurttaşı darp etme anı M. A. isimli başka bir yurttaş tarafından sosyal medya hesabından yayınlandı.

Yerel haber sitesi Somut Haber'in aktardığına göre; M. A., canlı yayın anında yaşananları da özetliyor.

Anbar Mahallesinde yaşandığı iddia edilen görüntülerde, M. A., “Polisler yakalamış güzel bir Isuzu’yu adama ceza yazmaya çalışıyorlar. Evet arkadaşlar Kayseri’de büyük bir olay var. Polis arkadaşlar şoförü dövüyor” ifadelerini kullanıyor.

Yurttaşın yaşananları görüntülediğini fark eden trafik polis memurları ise görüntü alınmasını engellemeye çalışıyor.

M. A., “Siz kimseyi dövemezsiniz. Sizi her yere şikayet edeceğim. Hakkımda istediğiniz işlemi yapın ama çekmeye devam edeceğim. Ben yurttaşım. Bırakın beni. Öldünüz mü kamyoncular. Buyurun size kayseri kamyoncuların son hali” ifadelerini kullanıyor.

Polis ekipleri olayı canlı yayınla kamuoyuna aktaran M.A.'yı olay yerinden uzaklaştırıyor.

Olayın ise, bir süredir Kayseri Nakliyeciler sitesinde devam eden Nakliyecilerin takograf takma zorunluluğu nedeniyle tarfik ekipleri tarafından yapılan uygulama esnasında yaşandığı iddia ediliyor.

cukurda-defineci-avi-540867-1.