Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesini Kayseri’ye getirenlere yönelik “Başlarını vücutlarında bırakmayız” tehdidini savuran Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan, Bahçeli tarafından görevden alındı. Kayseri Ülkü Ocağı da kapatıldı

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı, Bahçeli tarafından görevden alındı

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin emri ile” görevine son verildiğini duyurdu.

Serdar Turan, sosyal medyada yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli büyüğümüz genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin emirleriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevim sona ermiştir. Bundan sonra da bir ülkücü olarak liderimizin emrinde olmaya devam edeceğim. Kamuoyuna duyurulur.”

Bahçeli’nin MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u arayarak kararını bildirdiği, bunun üzerine Ersoy’un MHP İl Başkanı Serkan Tok ile birlikte Ülkü Ocakları binasına giderek Turan’a Bahçeli’nin kararını tebliğ edip Ülkü Ocakları binasının anahtarlarını teslim aldıkları öğrenildi.

Öte yananda Kayseri Ülkü Ocakları’nın da bir süre kapalı kalacağı öğrenildi.

TWITTER’DAN TEHDİT ETMİŞTİ

Serdar Turan, ölüm orucunu sonlandırmasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Grup Yorum Üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesinin Kayseri'ye getirilmesine ‘izin vermeyeceklerini’ söylemişti.

Turan attığı tweetlerde, “Eğer böyle bir eyleme teşebbüs ederlerse, bundan sonra başları vücutlarında olmayacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

kayseri-ulku-ocaklari-il-baskani-bahceli-tarafindan-gorevden-alindi-729659-1.

Cenaze Kayseri'ye girdiği sırada ise bir grup faşist bir grup, ‘Cenazeyi yakacaklarını’ söylemişti.

Turan, tepkilerin ardından Twitter hesabını ‘korumalı’ hale getirerek ziyarete kapattı. Turan’ın profil fotoğrafına ise Devlet Bahçeli’yi koyması dikkat çekti.