Keanu Reeves, bir diziyle ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcılığını Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun üstlendiği proje, Keanu Reeves'in ilk büyük TV rolü olacak.

Keanu Reeves, Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese aynı projede

"Matrix" ve "John Wick" serilerinde rol alan oyuncu Keanu Reeves, Hulu'nun Erik Larson'ın 2003 tarihli kitabı 'The Devil In The White City'nin dizi uyarlamasında rol almak için görüşmelerde bulunuyor. Dizi, 1893 Chicago Dünya Fuarı tarafından kaderleri sonsuza kadar birbirine bağlanan biri mimar, biri seri katil olan iki kişinin hikâyesini anlatacak.

Beyazperde'nin Deadline'dan aktardığına göre, Leonardo DiCaprio'nun 2010 yılında kitabın film haklarını satın almasından ve daha önce Martin Scorsese'nin film versiyonunu yönetmek için Paramount'la anlaşmasından sonra proje çeşitli evrelerden geçti. Hulu 2019'da projeyi Rick Yorn, Sam Shaw, Jennifer Davisson ve Stacey Sher'le birlikte DiCaprio ve Martin Scorsese gibi isimlerle büyük bütçeli bir dizi olarak geliştirdiğini duyurmuştu. Yapımcılığını Oscar ödüllü oyuncu DiCaprio'nun üstlendiği proje, Keanu Reeves'in ilk büyük TV rolü olacak.

Mini dizinin ilk iki bölümünü ise Todd Field yönetecek.

Keanu Reeves, son olarak The Matrix Resurrections'la izleyici karşısına çıktı. 2020'de vizyona giren Bill & Ted Face The Music'te de rol alan Reeves, aynı zamanda 2023'te vizyona girecek olan John Wick: Chapter 4'da yer alıyor.