Oyuncu Keanu Reeves, Marvel filmlerinde oynamaktan onur duyacağını dile getirdi. Oyuncu, "Marvel bünyesinde inanılmaz yönetmenler ve vizyonerler var. Daha önce kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıyorlar. Dolayısıyla bunun bir parçası olmak güzel olurdu" ifadelerini kullandı.

Keanu Reeves, Marvel filmlerine göz kırptı: Parçası olmaktan onur duyarım

The Matrix ve John Wick serisiyle tanınan oyuncu Keanu Reeves, 24 Aralık'ta vizyona girecek olan 4. Matrix filmi "Matrix Resurrections" ile Neo karakterini canlandırarak yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Beyazperde'nin aktardığına göre, geçtiğimiz günlerde Esquire için yer aldığı bir videoda izleyicilerinin sorularına cevap veren Reeves, Marvel filmlerinde yer almanın kendisi için bir onur olacağını söyledi.

Reeves, "(Marvel filmleri) evrenden büyük değil mi? Daha çok multiverse, yoksa Marvel-verse mi demeliyim. Bu benim için bir onur olur. Marvel bünyesinde inanılmaz yönetmenler ve vizyonerler var. Daha önce kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıyorlar. Filmlerin büyüklüğü, hırsı ve prodüksiyonu bu açıdan çok önemli. Dolayısıyla bunun bir parçası olmak güzel olurdu” dedi.

Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige 2019 yılında, Keanu Reeves ile görüştüklerini açıklamıştı. Feige, oyuncuyu Marvel evrenine “doğru bir şekilde” taşımaya çalıştıklarını belirtmiş ancak çalışmaların nasıl sonlanacağını bilmediğini de eklemişti. Reeves daha önce, DC Comics'in 'Hellblazer' çizgi roman serisinden uyarlanan 2005 yapımı "Constantine" filminde John Constantine adlı süper kahramanı canlandırdı. Oyuncu ayrıca, 2022'de vizyona girecek DC animasyonu "Süper Evciller Takımı"nın da seslendirme kadrosunda yer alıyor.